Bloggerița Marina Cârnaț a povestit despre cea de-a noua sarcină în cadrul emisiunii iSănătate. Ea a spus despre cum se simte în această perioadă, dar și unele sfaturi de creștere a copiilor.

Marina a declarat că se simte foarte bine, de parcă nici nu ar fi însărcinată. A mai menționat că este prima sarcină în care nu are toxicoză. Bloggerița, a subliniat că este foarte important să te alimentezi corect în sarcină, să i-ai suplimentele necesare, dar și să te hidratezi.
Ea a mai subliniat că această sarcină nu este ultima, își mai doresc copii și nu se opresc doar la 9.

Ea a vorbit și despre imunitatea copiilor. Marina este adepta tratamentului tradițional răcelii la copii. Ea a spus că practică inhalațiile cu natriu clor și apă cu sare de mare.
„ Cu cât mai des o să tratezi cu chimie, cu atât mai slabă va fi imunitatea.”, a spus Marina.

Deși, soțul ei Teodor Cârnaț este mai panicat și folosește mai des tratamentele chimice.

Marina a mai povestit despre practicarea somnului independent.
„ De la 4-5 luni obișnuiesc copii să doarmă toată noaptea”, a relatat ea.

Aceasta a mărturisit  despre experiența sa de a învăța copii să doarmă doar în pătuț, chiar de este mai obositor , ea nu permite să doarmă împreună cu copii într-un pat.

Despre trecerea de la scutec la oliță, Marina a subliniat că un rol important îl are hidratarea. Ea crede că dacă doriți să învățați copilul la oală e necesar să-i oferiți mai multă apă și respectiv mai des să-l puneți pe ea. Trecerea de la scutec la oală este mai bine să o faceți primăvara- vara.

Aceste sfaturi și altă informație interesantă le puteți găsi în video-ul emisiunii iSănătate.

Distribuie articolul: