O viață impozantă, lipsită de griji, îndestulată cu de toate, asta își doresc toți, nu? Ei bine, mai puțin Marina. Marina vrea doar să creadă că mai există o șansă pentru a putea trăi.

A studiat limbi străine la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă”, susținând cu brio teza de licență. Abia aștepta să profeseze în acest domeniu, dar la doar 24 de ani, a fost diagnosticată cu leucemie acută mieloidă, boală ce a survenit pe neașteptate.

Nu a sesizat din start gravitatea bolii, pentru că era încrezută că va rămâne la fel puternică și că va face față tratamentului. Organismul ei însă nu a rezistat celui de-al treilea ciclu de chimioterapie, ultima etapă având ca efect secundar lezarea sistemului său nervos. Acum, având creierul supus unui pericol evident, ea a renunțat să mai continue chimioterapia. Totuși, fără chimioterapie, tânăra este expusă unui risc considerabil, de aceea are nevoie de consultarea medicilor din Istanbul.

Costurile la această clinică depășesc cu mult posibilitățile familiei Beschieri, de aceea Marina, împreună cu familia sa, fac un apel către oamenii cu suflet mare, inițiind un proiect de colectare de fonduri pe platforma Guvern24. Suma de care are nevoie pentru a fi consultată și tratată de medicii din Istanbul este de 120 000 euro, pe platformă însă, colectează 5 000 euro.

Poți dona AICI sau la numărul 1555, folosind codul 906, valabil abonaților Moldcell, Unite și Moldtelecom, costul unui apel sau SMS fiind de 24 de lei.

Fii eroul Marinei, ajut-o să zâmbească din nou!

Autor: Guvern24

disclaimer caritate