Denise Mercedes și Maria Castellanos sunt două prietene care prin propriul exemplu încearcă să demonstreze lumii că în realitate mărimea nu contează! În cadrul proiectului pe care l-au inițiat cele două se îmbracă în haine identice și arată că frumusețea nu are mărime. 

Cele două prietene au lansat un proiect pe care l-au intitualat #stylenotsize și în cadrul căruia demosntrează că același model de haină poarte arăta minunat indiferent de dimensiunile persoanei care o îmbracă.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Style, not Size featuring @boohoo ❤️ Shop the link on my bio and use my code DENISEM ! #stylenotsize #ad

Публикация от Denise Mercedes 🇩🇴 (@denisemmercedes)

Denise și Maria trăiesc ambele în New York și sunt prietene de cinci ani. Acestea s-au întâlnit prin intermediul unor cunoscuți comuni de la locul de muncă. Denise este un model plus size a devenit interesată de modă ca adolescentă.

Maria este o dansatoare și coregrafă profesionistă aceasta a avut, de asemenea, o pasiune aprte pentru modă și fotografie.

În vara anului trecut, prietenele au decis să posteze pentru prima dată o fotografie comună de pe plajă, în același costum de baie, iar în scurt timp au dat start proiectului #stylenotsize.

Vezi mai jos mai multe fotografii care fac parte din campania #stylenotsize.

„Nu mi-a fost ușor să pozez în costum debaie, deși eu sunt cea care un corp ideal pentru plajă, mă simțeam foarte neîncrezută. Denise însă are această încredere nemîrginită și m-a ajutat și pe mine”, spune Maria.

„Ea poartă S, eu – XL, dar nu suntem oare noi ambeleminunate?”, întreabă Denise.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

This was fun 💗 All looks from @adoreme Which look is your fav? #stylenotsize

Публикация от Denise Mercedes 🇩🇴 (@denisemmercedes)

Sursa foto & video: Instagram