După ce ieri, controversatul om de afaceri Veaceslav Platon a anunțat-o pe Mariana Rață, de la TV8, că urmează să o dea în judecată, jurnalista a venit cu o replică pentru acesta pe pagina sa de Facebook.

„Pregătește-ți banii pentru avocați. Și să nu îndrăznești să-i achiți din contul TV8, pentru că te vei alege imediat și cu o cerere la Procuratura europeană pentru delapidarea resurselor europene. Aceștia vor începe a deranja donatorii și vă vor pune capacul. Ce-i drept, ai putea să te adresezi după bani la SIS. Ei sunt obligați să ramburseze cheltuielile agenților săi, suportate în timpul executării misiunilor de serviciu”, a scris Veaceslav Platon într-un mesaj pe rețelele sociale. Acesta a menționat-o în postarea sa și pe președinta Republicii Moldova Maia Sandu: „O cerere aparte pregătim acum și în privința șezătorii de ieri cu Maia Sandu. Mai pe scurt, limba lungă și mintea scundă sunt o combinație foarte costisitoare”

La câteva ore după aceasta, jurnalista Mariana Rață a venit cu o replică pentru acesta, îndemnându-l să revină în țară pentru a fi prezent la ședințele de judecată.

„Urmare a atacurilor orchestrate din ultimele zile îmi este deja clar că scopul lor este de a mă intimida pentru investigațiile pe care le-am realizat și cele pe care urmează să le realizez. Anunț pe această cale că, indiferent de tacticile și metodele pe care le aplică diferiți actori pentru a mă demoraliza, voi continua să îmi fac munca onest și corect. Legat de cererea de judecată a controversatului Veaceslav Platon, îl așteptăm să revină în Republica Moldova și să participe la ședințele de judecată”, scrie Mariana Rață.

Menționăm că omul de afaceri Veaceslav Platon este dat în căutare de Interpol.

Distribuie articolul: