Proiectul fotografic lansat de talentatul Vlad Andreev continuă! Astăzi, facem cunoștință cu Mariana Morari -  studentă a Programului de licență dublă în domeniul științelor sociale și diaconie, Universitatea Charles din Republica Cehă și Universitatea DIAK din Finlanda. 

Iată ce spune Vlad Andreev despre eroina celei de-a cincea ședințe foto a proiectului „Dizabilitatea văzută altfel”:

„Este lipsită de bariere, prejudecăți și tipare. E caldă și naturală. Împăcare și mulțumire este ceea ce se citește pe fața ei. Și nu doar pe față. Din discuția cu ea realizezi că trăiește această stare. E atât de liberă în mișcare și gîndire, încât îți dă a gândi la felul meu sau al tău de a fi. În timp ce fac click după click, salută oamenii din mers cu zâmbetul larg. Legătura de baloane colorate o face să fie și mai ea și se bucură de ele ca copilul ăla mic. ”

Vezi și: Fotograful Vlad Andreev lansează un proiect foto absolut deosebit: „Dizabilitatea văzută altfel”

Mariana Morari:

„Eu sunt om al pămîntului, Vlad! Și mare mi-i bucuria cînd ajung să cunosc oameni noi, așa ca și tine. Avem atâtea de învățat unul de altul, mă refer de la om la om, încât e păcat să te îndoiești vreodată de capacitățile cuiva. Fiecarea cu valoarea sa, iar împreună suntem imbatabili.”

Foto: facebook.com