Mariana Mihăilă trăiește astăzi emoții unice. Artista se căsătorește cu iubitul ei, Vitalie Cojocaru. 

Frumoasă relație de dragoste a început acum 6 ani, iar azi a venit momentul pentru ca Vitalie și Mariana să-și ureze dragoste veșnică.

Contactată de redacția Ea.md, Mariana a recunoscut că urmează în câteva ore să spună „Da!” în fața altarului și în fața legii. Artista și-a pregătit dis-de- dimineață coafura și machiajul de mireasă pentru a sclipi pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

„Astăzi este o zi frumoasă, cu soare și asta mă bucură. Vom avea parte de niște amintiri frumoase. Astăzi ne cununăm relicios și civil, iar seara vom da o petrecere de nuntă într-un restaurant drăguț din Chișinău”

Și cum rochia de mireasă este unul dintre cele mai imporante detalii la nuntă, Mariana a știut din timp care model îl va purta în ziua când își va pune pirostriile:

  „Rochia de mireasă a fost cusută la comandă. Este un model fin, un model între sirenă și prințesă. De fapt, aceast model l-am văzut acum doi ani la un designer autohton cu care am colaborat mai mult timp. Mi-a plăcut mult și am zis că voi avea o astfel de rochie la nunta mea”

Mariana și Vitalie au ales să le țină cununia prieteni apropiați, iar drept domnișoare de onoare vor fi colegele de breaslă ale artistei:

„Nașii ne sunt prieteni comuni, iar domnișoarele de onoare vor fi Diana Grigor, Cătălina Rusu și Doinița Gherman”.

Mariana le așteaptă la eveniment și pe Cristy Rouge, Gloria Gorceag și alte colege de scenă.

Mariana Mihăilă are 29 de ani, iar Vitalie Cojocaru 37. Împreună formează un cuplu de 6 ani, timp în care au evitat să-și afișeze relația pentru presă și public.

Echipa Ea.md îi dorește Marianei și lui Vitalie casă de piatră!