Faimoasa cântăreaţă şi-a început idila cu toyboy-ul Bryan Tanaka încă de pe vremea când era logodită cu miliardarul James Packer. De fapt, diva de 49 de ani îi trimitea amantului imagini cu ea în bikini sau chiar nud în timp ce se afla pe yacht-ul miliardarulu, iar acum toate aceste detalii se pare că au ieșit la iveală 

(Mariah și dansatorul ei)

Mare trebuie să fi fost iubirea dintre Mariah şi dansatorul ei de nu s-au putut abţine şi au dat curs sentimentelor lor încă de pe vremea când cântăreaţa  era pe punctul de-a se mărita cu miliardarul care-i oferise un inel de logodnă în valoare de 10 milioane de dolari!

Diva se iubea cu Bryan Tanaka când era  logodită cu James Packer şi a mers în paralel cu ambele relaţii până să se rupă logodna cu miliardarul şi să rămână doar cu dansatorul.

Iar acum au ieşit la iveală dovezile infidelităţii lui Carey. A apărut un filmuleţ în care cântăreaţa dansează lasciv în braţele dansatorului, în timp ce lumea din jurul lor priveşte uimită la logodnica afaceristului Packer cum încearcă parcă să-l seducă pe Tanaka.

Video-ul obţinut de Daily Mail a fost filmat în hotelul D’Angleterre, din Copenhaga, în martie 2016, când artista se afla în Danemarca pentru un concert. Mariah se cazase în hotel cu numele Margot Channing şi şi-a serbat împlinirea a 47 de ani pe 27 martie.

(Mariah Carey  și James Parker)

În afara filmuleţului compromiţător, mai există şi alte dovezi ale infidelităţii divei. Carey le cerea angajaţilor ei să îi facă fotografii sexy pe care ea le trimitea ulterior lui Tanake, care o alinta „Pisicuţa”. Printre acestea se numără şi vreo şase imagini cu cântăreaţa semidezbrăcată sau chiar nud, făcute chiar pe yacht-ul miliardarului, într-o vacanţă în Capri pe care cei doi logodnici au făcut-o în iulie 2016.

Pe lângă imagini există şi câteva mesaje trimise de Mariah şi Bryan, din care aflăm că cei doi amanţi dormeau adesea unul la celălalt. De pildă, pe 28 iunie 2016, iubiţii plănuiau un „plan de evacuare”, pentru a nu fi prinşi împreună.

Packer şi Carey s-au despărţit, într-un final, în octombrie 2016, iar miliardarul australian – adică victima, în acest caz – a ajuns chiar să-i plătească divei “o taxă de deranj” în valoare de 50 de milioane de dolari, după ruperea logodnei. Mai mult, Mariah a păstrat post-despărţire şi inelul de logodnă de 10 milioane de dolari. Deci a ieşit pe plus! Ca să nu mai spunem că a rămas şi cu toy-boy-ul, care o ajută, şi-n ziua de azi, să cheltuiască milioanele de dolari obţinute de la miliardarul australian.

Carey este în continuare într-o relaţie amoroasă cu dansatorul Tanaka, care este, în momentul de faţă, în turneu cu cântăreaţa prin Europa

Un reprezentant al divei a răspuns solicitărilor presei de a oferi o declaraţie după izbucnirea scandalului. Iată răspunsul oficial: „Nu am investigat conţinutul cu pricina şi nu putem confirma de unde provine şi când a fost realizat. Tot ce putem spune este ceea ce am susţinut şi cu alte ocazii în trecut – Mariah nu este poligamă!”

Sursa

Distribuie articolul: