Mariah Carey este dată în judecată chiar de sora ei după ce aceasta și-a lansat în 2020 cartea de memorii numită „The Meaning of Mariah Carey”. În actele depuse luni și obținute de publicația People, sora mai mare a cântăreței, Alison, în vârstă de 59 de ani, cere 1,25 milioane de dolari, deoarece susține că ruda ei i-a provocat în mod intenționat suferință prin faptul că a inclus mai multe povești despre ea în noua carte.

Vedeta a fost descrisă de sora ei ca fiind fără inimă, vicioasă și răzbunătoare, Alison susținând în același timp că face din nou abuz de alcool după ce cartea a fost lansată în septembrie. Într-un anumit capitol din noul proiect, Carey descrie un incident în care sora ei i-a dat Valium, a încercat să o dea afară și a aruncat o ceașcă de ceai fierbinte pe ea, iar Alison susține că vedeta nu a prezentat dovezi care ar putea justifica această poveste.

„În loc să nu mai spună nimic despre ea, Carey și-a folosit cartea pentru a o umili și jena pe reclamantă, pe măsură ce poveștile despre carte au apărut în ziarele din întreaga lume, la televizor și pe internet, majoritatea dintre ele având titluri ce repetă acuzațiile inculpatului, toate dintre ele fiind publicate fără a-i oferi lui Alison o ocazie de a răspunde”, aflăm din documentele obținute de publicația menționată mai sus.

Ce se întâmplă între cele două?

În aceleași documente se menționează faptul că Alison a fost diagnosticată cu PTSD, anxietate și depresie și a trebuit să meargă la terapie pentru a face față abuzului din copilărie. Alison susține că Mariah și-a folosit statutul de vedetă pentru a o ataca și pentru a promova cartea.

„Deja luptându-se cu trauma din copilărie și cu faptul că a fost abandonată de copiii săi, aceasta a intrat într-o depresie severă încă de la publicarea cărții inculpatului și acum se luptă, după o lungă perioadă în care nu a consumat nimic, cu abuzul de alcool.”, se arată în documente, potrivit People.

sursa

Distribuie articolul: