Mariah Carey și-a descris fratele ca un om violent în cartea sa „The Meaning of Mariah Carey”, iar răzbunarea nu s-a lăsat mult așteptată. Acesta a considerat că i s-a stricat imaginea. 

Morgan Carey, în vârstă de 61 de ani, tună şi fulgeră la adresa cântăreţei. I se pare ireal cum o persoană care bea în exces şi face din asta o paradă, o persoană răzbunătoare are iniţiativa de a-l eticheta pe el în vreun fel, scrie okmagazine.ro.

Morgan este foarte deranjat de cum şi-a motivat Mariah Carey gestul şi descrierile din carte.

El tună şi fulgeră cu privire la motivele şi caracterul divei: „Este deosebit de ironic să o aud pe Mariah afirmând că intenţia ei nu era să mă defăimeze, ci mai degrabă să inspire tinerii cu probleme”, a scris Morgan într-o declaraţie pe propria răspundere depusă marţi la Curtea Supremă din Manhattan. „Şi asta vine de la cineva care bea prea mult şi i se pare la modă, plus multe alte apucături şi comportamente pe care ar fi de prost gust să le menţionez aici.”

Morgan Carey a subliniat că dacă într-adevăr Mariah şi-ar fi dorit să inspire tinerii, ar fi menţionat problemele lui de sănătate, paralizia cerebrală, epilepsia sau faptul că unul dintre picioarele sale este cu doi centimetri mai scurt decât celălalt”, spune supărat fratele artistei.

Sursa: okmagazine.ro.

Distribuie articolul: