Marca Comercială YOLI a fost decernată cu trofeul Notorium 2020 la categoria iaurturi. În anul 2020 Yoli împlinește 20 de ani de la lansarea brandului pe piață! Toate mulțumită companiei Alba Moldova – expert în produse lactate cu peste 20 de ani de experiență în domeniul industriei lactate, care combină calitatea laptelui local cu cele mai bune ingrediente.

ALBA, mai mult de 20 de ani de încredere!

YOLI de la „Alba” – un produs viu, natural, iaurt delicios și foarte sănătos, apreciat pentru gustul sau proaspăt, conține microorganisme și bacterii active, care contribuie benefic asupra activității sistemului digestiv și imunitar în ansamblu. YOLI combină bunătatea laptelui natural cu cele mai bune ingrediente naturale, fructe si pomușoare, și culturi lactice active într-o rețetă delicioasă. Iaurturile YOLI se produc prin fermentare cu ajutorul culturilor de lactobacilli bulagaricus și streptocosus thermofilus. Aceste culturi joacă un rol important în întărirea imunității, demonstrate printr-o serie de cercetări, având efect imunostimulator, au capacitatea de a inhiba creșterea unor bacterii patogene în organism.

Avantajele produselor YOLI:

  • Produs viu – Conține microorganisme și bacterii active – fără conservanți și fără uleiuri vegetale;
  • Standard de calitate europeană;
  • Delicioase, foarte sănătoase pentru întreaga familie.

Într-o discuție LIVE cu Irina Basiul, manager marketing Alba Moldova, am aflat despre cum s-a născut produsul YOLI, despre managementul calității iaurtului și cum se va dezvolta produsul în perioada următoare.

P