Marc Anthony și Nadia Ferreira sunt căsătoriți oficial: faceți cunoștință cu artiștii invitați la nuntă. Ceremonia a avut loc la Muzeul de Artă Pérez din Miami și a fost oficializată de primarul Francis Xavier Suarez.

Nunta a avut parte de o listă impresionantă de artiști renumiți precum Romeo Santos, Maluma, Marco Antonio Solis, fratele mirelui, Bigram Zayas și, de asemenea, familia Beckham, Salma Hayek, Lin Manuel Miranda și Luis Fonsi.

Medium-ul menționat mai sus a subliniat că rochia de mireasă a fost concepută de Galia Lahav, descrisă drept „un design cu un aer romantic, detalii frumoase din dantelă și o trenă lungă și voluminoasă”, în timp ce mirele a optat pentru un costum Christian Dior.

Sursa: instagram

 

Cantareata de salsa de origine portoricana, in varsta de 54 de ani si nascuta la New York, s-a casatorit cu Miss Universul portorican Dayanara Torres in anul 2000; în 2004 cu cântăreața și actrița Jennifer López, iar în 2014 cu modelul venezuelean Shannon de Lima.

Ferreira are 23 de ani și unele mass-media, inclusiv programul „Despierta América” de la TelevisaUnivision, spun că așteaptă primul ei copil.

Distribuie articolul: