Când am fost la prima întâlnire cu un programator de la o bancă i-au scăpat printre buze câteva cuvinte ce nu aveau sens în mintea mea, îmi amintesc, ca prin vis, că a zis ceva de genul: „Fetele cu SEO nu se ocupă”. „Ce? Mai repeți o dată, te rog? Mi se pare că am o problemă de auz!”

Dragul meu programator, bărbat, femeile se ocupă cu ce vor ele!

Draga mea fată, dacă ții să-ți construiești o carieră de succes, probabil nu o dată ai auzit și tu fraze discriminatorii, pe alocuri misogine sau răutăcioase despre ce pot, cât pot și cum ar trebui să fie salarizate femeile.

Mă numesc Alina Hasnaș și acesta este un manifest ale fetelor SEOLITTE:

Fetele în secolul 21 se ocupă cu ce vor ele.

Am pornit în aventura numită „afacere personală” în urmă cu 6 ani. Am fost rigidă, rea, acidă, tăioasă și brutală uneori. Am fost și înțelegătoare, empatică, am ajutat pe gratis (oho-ho-ho)! Am plâns când nu am semnat contracte și am închinat un pahar de spumant rosé la prima vinărie din portofoliul agenției mele de SEO și Digital Marketing.

Dar acest articol nu e despre mine, ci despre colegele mele. Cele care pot tot.

Adriana, șefa departamentului de copywriting SEOLITTE

– Când era mică, ziceam ca vreau sa fiu doctor de animale mici. Acum iubesc jobul de copywriter pentru că mereu studiezi teme/domenii noi și nu te plictisești cu lucru de rutină, pentru ca e un mod sănătos de a-ți folosi creativitatea, pentru că mereu este de lucru și se poate de lucrat de acasă, cu animalul meu mic preferat alături, desigur ^_^

Așadar, dragi bărbați, femeile pot fi cine vor ele. Iar dacă vreți să învățați de la noi înscrieți-vă la cursul de SEO care începe din 30 ianuarie 2023, cuprinde 6 module și vă învață cum să aduceți site-uri în topurile motoarelor de căutare pe cuvinte-cheie relevante. Aici detalii despre curs: https://seolitte.com/curs-seo/ sau la 069809235.

Distribuie articolul: