Unul dintre cele mai active grupuri de mame din online-ul moldovenesc - Ask a MOM, fondat de Alicia Valcov, celebrează la final de septembrie 4 ani de activitate. Ca și în anii precedenți, aniversarea Ask a Mom va fi sărbătorită cu mare fast - de această dată în stil Oscar.

Cei peste 90.000 de membri ai grupurilor Ask din Republica Moldova (Ask a Mom, Ask a Woman, Ask Mom and Dad, Târg Ask a Mom) au contribuit la nașterea, primii pași și dezvoltarea familiei Ask. De aceea, ca și în anii precedenți, aniversarea Ask a Mom va fi sărbătorită cu mare fast. Toate mămicile sunt invitate la evenimentul toamnei 2017, pe 30 septembrie, la Republic Club!

Fie că sunteți obosită de nopțile nedormite, sunteți dornică de comunicare cu prietenele de pe grup sau pur și simplu aveți nevoie de un motiv de a va îmbrăca cea mai frumoasă rochie din garderobă și a va machia și coafa – Ask a Mom Oscar Night este cea mai bună scuză de a lasa copilașul/copilașii în grijă tăticului/bunicilor și a ieși pe câteva ore din mediul vostru obișnuit.

De ce temă Oscar Night?
Pentru că mămicile noastre sunt super-vedete adevărate. Cresc copii, au grijă de ei, se dedică trup și suflet familiei, se împart cu toate cunoștințele acumulate cu celelalte colege de grup Ask – mai ceva ca la Hollywood!

Ce am pregătit pentru invitate?
Echipa Ask a Mom vor oferi o seară de vis tuturor celor prezenți – cadouri pentru toți cei prezenți, tombolă, muzică bună, atmosferă de vis în cel mai în vogă local al orașului – Republic Club, și… invitați speciali super-hot, care vor aprinde inimile mamelor! Băuturile răcoritoare și alcoolice, plus masa fourchette – pentru toți. Pentru a cumpără bilet la grandioasa Ask a Mom Oscar Night, accesați acest LINK.

Pe 30 septembrie 2017, ne îmbrăcăm elegant, ne aranjăm cu gust și ne rezervăm câteva ore doar pentru plăcerea sufletului nostru!

Distribuie articolul: