Familia Kardashian-West s-a mărit cu încă un copil, iar la fel ca Chicago West, acesta a fost născut de o mamă surogat.

Anul 2018 a fost unul dintre cele mai fericite pentru renumita familie Kardashian-Jenner, care s-a mărit cu nu mai puțin de trei copii, și anume, True Thompson (fiica lui Khloe Kardashian și Tristan Thompson), Chicago West (fiica lui Kim Kardashian și Kanye West) și Stormi Webster (fiica lui Kylie Jenner și Travis Scott). 2019 este la fel de roditor pentru Kim și Kanye, au devenit părinți pentru a patra oară, prin intermediul unei mame surogat, aceeași metodă folosită pentru nașterea lui Chicago, menționează elle.ro.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

CHRISTMAS 2018. This year we waited until the last minute to do a card. Schedules we’re changing, my husband was in and out of town. But The day of this card last minute realized we were all together so we had all of our kids come meet us. Kendall and my mom rushed to a meeting after this shoot so this is what we have! As many of us as possible! From our family to yours Merry Christmas 📸 @pierresnaps

Публикация от Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Kim Kardashian a fost cea care a anunțat vestea, prin intermediul unei postări pe Twitter: „El este aici și este perfect!” Ulterior, starul a adaugat „De asemenea, el este geamănul lui Chicago, lol. Sunt sigură că se va schimba mult, însă în acest moment arată exact ca ea”. Starul nu a dezvăluit ce nume a ales pentru băiețel, dar reprezentantul lui Kim a precizat pentry Page Six că băiețelul s-a născut joi, 9 mai, și a cântărit 3 kilograme.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Merry Christmas 🎄

Публикация от Kim Kardashian West (@kimkardashian)

„Este o experiență diferită, cu siguranță, situația este diferită. O iubesc pe mama surogat, avem o relație foarte bună. Am încrederea în ea și văd, cu siguranță, că prima dată când am trecut prin această experiență am fost puțin anxioasă, trimiteam multe mesaje, sunam foarte des, și simt că mama surogat, de această dată, este o persoană atât de protectoare și chiar am încredere în ea”, le-a spus Kim celor de la ET în urmă cu câteva săptămâni.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Morning ✨

Публикация от Kim Kardashian West (@kimkardashian)

„Nu știu dacă am acest sentiment pentru că este cel de-al patrulea copil sau pentru că am mai trecut prin această etapă înainte, însă sunt mult mai calmă și mai liniștită acum”, a continuat aceasta. Kim Kardashian a explicat în cadrul primului episod din cel de-al XVI-lea sezon al show-ului Keeping Up with the Kardashians că s-a panicat atunci când a conștientizat că va avea un alt copil. „Nu am crezut că se va întâmpla”, i-a spus aceasta surorii ei, Kylie Jenner.

SURSA

Foto: Google.com, Instagram.com

Distribuie articolul: