Președinta Maia Sandu s-a întâlnit cu reprezentantul Republicii Moldova la Eurovision, Pasha Parfeni. Maia Sandu i-a urat succes acestuia.

Pe o rețea de socializare, președinta a scris:

I-am urat succes lui Pasha Parfeni, înainte să plece la Liverpool, Marea Britanie, unde va reprezenta țara noastră la concursul muzical Eurovision 2023 cu piesa Soarele și Luna.
I-am spus lui Pasha că noi toți, în țară și în diasporă, îi vom ține pumnii și vom urmări prestația lui în prima semifinală, care va avea loc pe 9 mai și abia așteptăm să-l vedem și în marea finală! Mult succes, Pasha!

În cadrul conferinței de presă de pe data de 28 aprilie 2023, Pasha Parfeni a declarat că: „Noi chiar mizăm pe susținerea voastră. Rezultatul contează foarte mult și asta depinde de cum noi vom transmite energia și vom evolua la acest concurs. Echipa este foarte importantă, iar pentru mine, echipa este fiecare cetățean al Republicii Moldova, indiferent unde s-ar afla. Rezultatul depinde foarte mult de cum noi ne vom mobiliza. Moldova are voce și în Uniunea Europeană, și la Eurovision”, citat de IPN.

A 67-a ediție a Concursului Internațional Eurovision Song Contest se va desfășura în orașul Liverpool din Marea Britanie, în perioada 09-13 mai 2023.  Pasha Parfeni va evolua în prima semifinală, pe data de 9 mai.

Distribuie articolul: