În drum spre Brașov unde va avea loc o întîlnire a companiei unde activează Marina Cârnat, cuplul a decis să deschidă căsuța cu întrebări pentru urmăritori.

O admiratoare a întrebat-o  pe Marina Cârnaț dacă își mai doresc copii, iar aceasta a răspuns că “soțul nu mai are răbdare”.

Recent, într-un interviu, Teodor Cârnaț a afirmat că zece copii nu reprezintă o limită pentru el și că își dorește să mai aibă urmași. El și-a amintit de bunica sa, care a crescut 12 copii, ca exemplu de inspirație.

Bunica mea a născut 12 copii, dintre care cinci au studii superioare și au trăit într-o perioadă foarte grea. Acum sunt toate condițiile de a crește un copil, important să ai dorință. Am înțeles că oamenii din țările bogate sunt mai egoiști, nasc tot mai puțini copii, dar ei sunt viitorul, pământul aparține copiilor”, a menționat avocatul.

Deocamdată Marina și Teodor Cârnaț educă 9 copii, 5 fete și 4 băieți. Cuplul s-a cunoscut pe când Marina era studentă, iar Teodor profesor universitar. Avocatul mai are o fiică din prima căsnicie.

Distribuie articolul: