Crăciunul aduce un cumul de emoții frumoase: credință, mărinimie, recunoștință, visare, speranță și empatie. În a treia zi de Crăciun, mai multe artiste, femei de afaceri și persoane publice dau startul unui TÂRG CARITABIL, pentru că vor să contribuie la înfăptuirea unei minuni, SALVAREA AMELIEI.

Precizăm că fetița de numai 7 luni a fost recent diagnosticată cu cancer la vagin, tumoare malignă și necesită 4 cure de tratament de chimioterapie. La moment mocuța se află internată la o clinică din Turcia.

“Vă așteptăm cu inima deschisă, să ne fiți alături pe 27, 28, 29 decembrie, la showroom-ul Irka Shoes by Irina Calancea situat pe strada Alexandru cel Bun 83, Chișinău. Artiști dragi s-au implicat și vor aduce lucruri din garderoba personală, pentru a strânge bani pentru Amelia. La ora 16:00, pe 28 Decembrie, artiștii implicați vor susține și momente artistice”, au precizat inițiatoarele acțiunii.

La doar 7 luni, Amelia este diagnosticată cu cancer (Rabdomiosarcom embrional, o tumoare care afectează țesuturile moi). Haideți să arătăm că se poate, că ÎMPREUNĂ, putem să oferim ajutor. Veniți și alăturați-vă pentru ca împreună să reconstruim încrederea unei familii!

Mai multe informații găsiți pe pagina oficială de pe facebook : Save Amelia

Persoanele care vor să facă donații online, pot accesa acest LINK.