Duminică, pe 18 noiembrie, Mariana Mihăilă, Corina Țepeș, Gloria Gorceag, Mariana Șura, dar și alte femei active de la noi invită pe toată lumea la Târgul „Vintage Bazaar”, unde mai multe persoane publice de la noi își vor vinde hainele pentru un scop caritabil. De data aceasta artistele și-au propus să îl ajute pe tânărul talentat, Nicușor Untilă.

În cadrul târgului tradițional de haine vor fi expuse ținute și accesorii pentru întreaga familie la prețuri mici. Evenimentul se va desfășura în incinta cafenelei „Moldovița” de pe strada Vasile Alecsandri 78, începând cu ora 10:00.

„La inițiativa organizatoarei Vintage Bazaar– Diana LD, pe 18 NOIEMBRIE vă invit din nou la un târg de haine. 👗👚👘👖Și de această dată ne-am propus să-l facem de caritate și să-l ajutăm pe Nicuşor Untilă – băiatul cu voce frumoasă care din păcate nu-și poate valorifica talentul deoarece stă internat într-o clinică extrem de costisitoare din Turcia, după ce a suferit un transplant de rinichi. Costul intervenției este mult prea mare pentru familia sa, dar cu implicarea fiecăruia din noi îl vom putea ajuta. ❤️ Deci vă așteptăm la acest iarmaroc cu articole vestimentare din garderoba mea și a interpretelor Corina Țepeș, Gloria Gorceag și Mariana Șura, precum și a Rodicăi Stelea- admin Ask a Mom. La târg o să vă aștepte foarte multe fashioniste care își vor scoate hainele la vânzare la prețuri simbolice. 👠👜🧥👌💰
Mulțumim din suflet designerului Dima Bors pentru acest afiș frumos 👏”, este mesajul Marianei Mihăilă distribuit pe rețelele sociale.