A anunțat încă demult această colaborare și toți fanii o așteptau cu sufletul la gură. Adrian Ursu face primii pași spre piața românească prin colaborarea sa muzicală cu celebrul pop-rapper Connect-R. „Mai Fierbinte” este foarte… fierbinte.

Cei doi descriu femeia perfectă, de care și soarele este îndrăgostit! Aceasta apare în imaginile clipului, întruchipată de o brunetă sexy și focoasă, la plajă. Din declarațiile interpretului, fata din videoclip este eroina care s-a filmat și în clipul „Eroina” al lui Carlas Dreams.

Clipul este regizat de Roman Burlaca, unul dintre cei mai cotați regizori basarabeni ai momentului. „Clipul a fost început atunci când piesa propriu-zis nici nu era, era doar ideea, stilul acesteia, însă lucrul asupra clipului începuse deja”, ne-a mărturisit Adrian Ursu.

Despre colaborarea cu Connect-R, Adrian Ursu are doar cuvinte de laudă, apreciind profesionalismul interpretului român.

„E foarte fain să lucrezi cu un profesionist, care-și cunoaște meseria și domeniul, nu contează dacă acesta e rapper sau e interpret de operă. Când omul este profesionist și când îi mai și place piesa, atunci la sigur poate face ceva bun. I-am lăsat libertatea să facă inserția lui exact așa cum o simte, atât versurile cât și linia melodică”, mai spune Adrian Ursu.

Filmările cu Rapperul român i-au schimbat atitudinea în clip

„Probabil se observă, atunci când apare Connect-R îmi schimb și atitudinea, și mișcările, și vestimentația – totul se datorează regizorului Roman Burlaca, dar și lui Connect-R – așa a apărut și alt Adrian Ursu. E un contrast care-mi place și mie”, a mai spus Adrian pentru EA.md.