Dacă credeai că vedetele nu au regrete, te-ai înșelat! Chiar și Madonna le are. Despre ce regretă cel mai mult în viață, diva i-a povestit celebrului prezentator Jimmy Fallon în cadrul emisiunii la care a fost invitată. 

Joi, Madonna a participat la emisiunea lui Jimmy Fallon „Tonight Show”. Aceasta a venit să vorbescă despre noul ei film „Madame X” de la Paramount+. Totuși, în cele din urmă, prezentatorul a făcut-o să vorbească despre un subiect mai sensibil: regretele.

În timpul dialogului, Jimmy și-a amintit cum cântăreața a refuzat rolul ce i s-a oferit în filmul „Showgirls”, care a devenit în cele din urmă o producție foarte renumită. Madonna a recunoscut că în acest caz a făcut totul bine. Cu toate acestea, ea are alte regrete.

S-a dovedit că în anii 1990 cântăreței i s-a oferit rolul de Catwoman în filmul lui Tim Burton – „Batman Returns”, dar Madonna l-a refuzat. La fel, diva a refuzat și un rol în celebrul film „The Matrix”!

„Îți vine să crezi? Mi-am refuzat rolul din „The Matrix”! Am vrut să mă omor pentru asta. Acesta este probabil unul dintre cele mai bune filme realizate vreodată, iar eu nu am acceptat rolul! Probabil, o mică parte din mine regretă doar acest lucru din viața mea.”, a recunoscut Madonna.

Amintitim că rolul de femeie pisică a fost jucat în cele din urmă de Michelle Pfeiffer. După lansarea filmului, actrița a fost numită cea mai dorită femeie din lume.

Carrie-Anne Moss a jucat rolul principal feminin în The Matrix.

Sursa: Glamour.ru

Distribuie articolul: