Nu este pentru prima dată când Madonna o interpretează pe Marilyn Monroe. Se pare că aceasta a o pasiune pentru regretata actriță, simbol de la Hollywood. Totuși, de astă dată Madonna șochează. Vedeta a recreat momentul morții lui Marilyn. Să fie acesta un gest disperat de a atrage atenția sau vrea să transmită un mesaj? 

Artista a recreat scena sinuciderii actriţei Marilyn Monroe. Madonna este cunoscută pentru apetitul său de a contraria, de a face lucruri pe care mulţi nu le concep. Este o carte pe care a jucat-o des în decursul carierei sale.

„Îngrozitoare şi nepotrivite”-  aşa au fost catalogate cele mai recente fotografii cu Madonna, despre care fanii lui Marilyn Monroe spun că recreează scena sinuciderii acesteia din 1962.

Controversatele fotografii, puternic retuşate, au fost făcute de Steven Klein pentru cel mai recent număr al V Magazine. Cântăreaţa de 63 de ani apare şi pe coperta revistei, întinsă cu faţa în jos pe o saltea albă.

Cadrele au fost inspirate de iconica „The Last Sitting” a lui Bert Stern, ultima şedinţă a lui Monroe, care a avut loc cu doar şase săptămâni înainte de moartea ei.

Fanii s-au scandalizat pe Twitter, aceștia nu înțeleg de ce cineva și-ar dori să recreeze aceste imagini.

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: