Ieri, regina muzicii pop a împlinit 62 de ani! Această dată frumoasă Madonna a ales să o marcheze în Jamaica, alături de copii și iubitul ei în vârstă de 26 de ani. Mai multe momemente de la petrecere au ajuns deja virale în mediul online, mai multe detalii vezi mai jos. 

Madonna a ales să-și sărbătorească cea de-a 62-a aniversare alături de cele mai apropiate persoane. Așa că în această zi, vedeta și-a avut copiii alături (Lourdes în vârstă de 23 de ani, Rocco în vârstă de 20 de ani, Mercy  în vârstă de 20 de ani, David în vârstă de 14 ani, Estere și Stelle în vârstă de 7 ani), dar și iubitul său în vârstă de 26 de ani, Ahlamalik Williams.

Localnicii au fost foarte ospitalieri cu vedeta și au făcut tot posibilul ca să creeze o atmosferă superbă. După-amiază familia a sărbătorit la plajă, iar spre seară Madonna alături de familia sa s-a cufundat în atmosfera relaxată și lipsită de griji a insulei. Cântăreața nu numai că a arătat cum cântă și dansează jamaicanii, dar a decis chiar ea să li se alăture.

Potrivit unor surse, în Jamaica, vedeta s-a cazat într-unul dintre cele mai scumpe și luxoase hoteluri – Round Hill Hotel and Villas din Montego Bay. Tot acolo au staționat Meghan Markle și Prințul Harry, Ralph Lauren, Paul McCartney, Grace Kelly și multe alte celebrități.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

@dualipa #levitatingremix

Публикация от Madonna (@madonna)

În ciuda situației de pandemie, vedeta nu și-a refuzat în a călători. Lucru care, de fapt, nici nu mai surprinde pe nimeni, așa cum vedeta crede că tot subiectul legat de noul tip de coronavirus nu este nimic altceva decât o conspirație mondială.

Sursa foto: Instagram