Adriana Ochișanu, interpreta și fosta soție a lui Corneliu Botgros a denumit cauza divorțului, violența. Iar recent, în cadrul unui interviu, Adriana a povestit de ce a decis să spună lumii întregi despre relația pe care a avut-o.

Artista s-a căsătorit la o vârstă destul de fragedă, la doar 17 ani. Căsnicia nu a fost una deloc fericită. Din cauza conflictelor și stărilor tensionate, vorbelor necenzurate și violenței, Adriana a decis să pună capăt relației.

Interpreta susține că a decis să spună lumii despre soarta sa pentru a fi un exemplu pentru celelalte femei, care tolerează violența.

„Au fost foarte multe ecouri și sunt și în prezent. M-am săturat să tac. Și de ce trebuie să tăcem și să tolerăm. Acest gest pe care l-am făcut prin realizarea acestui interviu a fost ca să deschid cumva ochii femeilor să le dau această încredere ca să facă o schimbare în viață. . .să nu trăiască o viață care nu este a lor și nimeni, niciodată nu trebuie să-ți impună niște reguli. Nu vreau nici o femeie, nici o fată să repete experiența mea Cea mai mare durere într-o familie e când ești maltratat psihic, uite chestia asta nu vreau niciodată nici o fată să o treacă”, a declarat Ochișanu.