Nu mai este deloc un secret că frumoasa soție a cântărețului rus Pavel Volya are o slăbiciune aparte pentru modă și design vestimentar. După o primă colaborare cu brandul BAON, vedeta semnează o nouă colecție limitată de haine, devenind ea însăși imaginea acesteia.

Despre lansarea noii sale colecții, BAON by Liasan Utiasheva, se știa încă din luna septembrie, atunci când fosta gimnastă s-a lansat din nou în calitate de co-designer și imagine a liniei de haine.

Noua colecție limitată este compusă din articole care îmbină confortul și stilul și sunt potrivite atât pentru vestimentația office, cât și pentru viața de zi cu zi. Linia de haine a fost lansată pentru sezonul de toamnă-iarnă 2016-2017 și reprezintă o a doua colaboare a prezentatoarei TV cu brandul BAON.

https://www.instagram.com/p/BLawLDKFq2D/?taken-by=baonshop

În colecție au fost incluse rochii, cardigane, sarafane, tricouri, paltoane, veste și alte articole din țesături călduroase, care se combină perfect cu încălțămintea sporty.

„În viața reală, sunt o simplă fată și mi-am dorit să le dăruiesc tuturor tinerelor o colecție de haine frumoase, călduroase, care să le înfrumusețeze toamna. Colecția reprezintă viziunea mea, este maxim de comodă și, în același timp, gingașă și elegantă”, spune Lyasan.

În acest aan, Lyasan a lansat încă o colecție pentru BAON, este vorba despre o serie de articole vestimentare pentru sezonul de primăvară-vară. Hainele s-au dovedit a fi pe plac multor vedete.

https://www.instagram.com/p/BKaNbJYjdmk/?taken-by=baonshop

https://www.instagram.com/p/BK2kHadjn55/?taken-by=baonshop

https://www.instagram.com/p/BKoONMEjn2U/?taken-by=baonshop

https://www.instagram.com/p/BJ0OFHwD2S7/?taken-by=baonshop

https://www.instagram.com/p/BJ2LPgxjUi8/?taken-by=baonshop

https://www.instagram.com/p/BHwYHemjp37/?taken-by=baonshop

Foto: Instagram, BAON