Titlul de campioană i se potrivește perfect Marianei Eșanu-Cherdivara atât la job, cât și acasă. Tânăra mămică s-a întors recent de la un campionat desfășurat în Serbia, unde a reușit să atingă cel mai înalt rezultat din câte a obținut vreodată.

mariana esanu

mariana 2În perioada 2-7 aprilie, alături de alți sportitvi de vază, Mariana ne-a reprezentat țara la Novi Sad (Serbia), unde s-a desfășurat Campionatul European de lupte libere și feminine, rezervat seniori.

Pregătirea intensă și motivația au ajutat-o din nou pe faimoasa moldoveancă să se poziționeze pe un loc de frunte:

M-am întors de la campionat cu locul II – pentru mine – cel mai înalt rezultat din carieră; de care mă mândresc foarte mult.

Sper ca această medalie să nu fie ultima. Îi mulțumesc echipei mele de antrenori și sportivilor de la școala unde mă antrenez. 

Îi adresez mulțumiri speciale antrenorului meu – dlui Constantin Cobîlean. Grație eforturilor și încredereii dumnealui, am reușit să obținem împreună această medalie prețioasă”, a declarat campioana, pentru EA.md.

cats

Amintim că în 2016, tânăra campioană la lupte libere a reprezentat Republica Moldova la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Cea mai mare motivație a Marianei rămâne familia. De dragul soțului și a fiicei, este gata să atingă orice rezultat. Felicitări!

Mariana Eșanu: „E frumos să fii mamă și campioană europeană, dar pentru copil aș renunța la tot”

mariana 3

Foto: Arhiva personală