Luna Nouă din noiembrie va răsări în dimineața zilei de 15 sub semnul misteriosului Scorpion și va aduce cu ea noi oportunități minunate de care ar fi bine să profităm. Pe măsură ce ne pregătim să ne confruntăm cu partea noastră mai întunecată și să ne îmbrățișăm temerile, Luna Nouă va deschide calea pentru noi începuturi spirituale.

Lunile Noi sunt asociate cu începuturi proaspete. Iată care sunt cele 3 semne zodiacale norocoase, care vor fi protejate de tot ce este rău în următoarea perioadă:

Berbec

Visezi la schimbări majore în următoarea perioadă, iar energia mai întunecată a Lunii Noi din noiembrie nu te va afecta prea mult. Imediat ce Marte iese din retrograd, te vei simți mai motivată și mai focusată ca niciodată pe ce îți dorești să realizezi.

Sfatul Universului: folosește această energie pentru a privi în interior și a înfrunta realitatea. Fie că vorbim de dorințe personale sau sentimentale, este nevoie să fii sinceră cu tine și să te lași condusă de intuiție. În sufletul tău există răspunsurile pe care le cauți de atât de mult timp.

Fecioară

Luna Nouă în Scorpion este aici pentru a te învață să acorzi o atenție detaliilor care pot face diferența. Încearcă să fii atentă la modul în care comunici cu oamenii din jurul tău și vezi ce poți face astfel încât să îmbunătățești relațiile. Pe măsură ce Mercur se îndepărtează de umbra retrogradă, ceața care s-a așternut deasupra ta se va ridica puțin câte puțin, lăsând din nou Soarele să îți încălzească drumul.

Sfatul Universului pentru tine: Ai răbdare. Cu această nouă claritate în gândire, comunicarea va deveni mult mai ușoară. Este posibil să simți o vulnerabilitate emoțională, ceva cu care nu prea ești obișnuită. Acesta este un semn, un impuls al lunii – îmbrățișează sentimentele și emoțiile pe care le ai, nu fugi de ele.

Săgetător

Ai avut foarte multe lucruri pe cap în ultima perioadă. Profită de următoarele zile pentru a te odihni. Când realitatea se transformă într-un vis pentru tine, îmbrățișeaz-o așa cum este. În ultima vreme ai fost destul de stresată, însă întotdeauna găsești pace în interiorul tău, iar acesta este un exercițiu cu care puține persoane se pot lăuda și pe care îl pot realiza – indiferent de cât de dificil este, tu știi că totul se va rezolva.

Sfatul Universului pentru tine: caută refugiu în sufletul tău și vei găsi și soluții pentru stresul care nu îți dă pace. Scrie într-un jurnal, meditează, ieși în aer liber – găsește activități care să te ajute să te relaxezi și să te liniștești.

sursa

Distribuie articolul: