2020 este un an care ne-a oferit tuturor multe lecții, lecții care nu sunt deloc de ignorat, dar asupra cărora ar fi bine să medităm. Află că pe 15 noiembrie, când va apărea o lună nouă pe cer, este momentul potrivit pentru a trage niște concluzii pentru tine. Vezi mai jos la ce ai de făcut în această perioadă. 

Luna Nouă din noiembrie este aici pentru a agita puțin lucrurile înainte de a le repara. Este posibil ca pentru început să simțim haos, durere, suferință, poate chiar și anxietate pentru ca mai apoi să intrăm în stadiul acceptării și al stabilității. Universul ne sfătuiește să nu ne mai ascundem, să fim sinceri cu noi și să ne simțim pe deplin emoțiile pentru a ne putea vindeca de trecut și a ne concentra pe prezent și pe viitor.

Oricare ar fi emoțiile pe care le avem, acestea vor reuși să dărâme zidurile construite în jurul inimii noastre pentru a dezvălui adevărul vieții. Adesea incomode, aceste stări emoționale duc la treziri spirituale. Acesta este procesul real de care avem nevoie și care face posibilă vindecarea reală.

Atenție la ce simți cu adevărat

Sub puternicul Scorpion, vom fi încurajați să intrăm în contact cu sinele nostru interior. Este cel mai bun moment pentru a simți fiecare emoție, fiecare stare, fiecare sentiment. Este cel mai bun moment pentru a ne elibera de toate energiile acumulate, de durere, de suferință și de tristețe.

Întrebările la care să răspunzi

  • care sunt visurile și dorințele tale interioare?
  • la ce speri cu adevărat?
  • ce sau pe cine iubești?
  •  ce nu-ți permite să trăiești viața pe care ți-o dorești?
  • de ce te temi cel mai mult?

Important: răspunsurile trebuie să fie cât mai sincere cu putință. Este momentul să te gândești cu mare atenție la întrebările de mai sus, să-ți asculți inima și să privești în sufletul tău pentru a realiza ce vrei astfel încât să nu te mai ții de trecut și să creezi un spațiu nou și armonios în interiorul tău.

Sursa: Kudika.ro