Ludmila Bălan nu încetează să ne uimească la fiecare apariție a sa. Rochiile scurte fac parte din garderoba sa și se pare să nu va renunța la ele niciodată. Zicem noi că nici nu trebuie pentru că anume acesta este stilul ei și așa o avem în memoria noastră pe Tanti Ludmila – o puștoaică cochetă.

La 61 de ani mama lui Dan Bălan își menține silueta prin sport și alimentație. Recent aceasta ne-a surprins din nou cu o ținută ce îi vine impecabil- o rochie scurtă roșie și niște sandale cu platformă. Tanti Ludmila și-a etalat picioarele absolut superbe.

Artista a spus că iubește să mănânce gustos, dar fără prea multă carne și grăsime. „Mie îmi place carnea, dar o prefer doar la grătar și cu legume și o regulă a mea este că mănânc foarte, foarte încet și cel mai des o singură dată pe zi. Fac sport, dar nu forțez”, a povestit Ludmila Balan la „Iubește viața”. 

Artista a mai spus că are doar un singur truc de frumusețe: Folosește lămâia pentru exfoliera tenului și pentru a scăpa de celulele moarte.

O femeie demnă de admirat!

Sursa foto: Instagram.com 

Distribuie articolul: