Lucrurile Stelei Popescu vor fi scoase la licitație către începutul lunii iunie. Astfel , fanii pot participa în cadrul licitației, să procure obiecte care i-au aparținut actriței la un preț foarte convenabil! 

„Ultimul spectacol” este numele licitației organizate de casa Artmark la 6 iunie 2019. Obiecte personale ale regretatei Stela Popescu vor fi vândute în cadrul unui eveniment găzduit de Palatul Cesianu-Racoviță. Colecția de obiecte cuprinde suveniruri, lucrări de artă, articole vestimentare și de uz personal, dar și fotografii rare și elemente de mobilier. Iată ce poți cumpăra cu cel mult 100 de euro dacă ești fan al actriței Stela Popescu!

Spre exemplu această poșetă-plic cu model de inspirație neo-bizantină, purtată în timpul vieții de Stela Popescu, se vinde la licitație cu un preț de pornire de 50 de euro.

Acest ceainic cu inele din fildeș, realizat la sfârșitul secolului al XIX-lea, a făcut parte din colecția personală a Stelei Popescu. Se vinde cu un preț de pornire de 100 de euro.

Mic vas din alamă turnată (16,5 cm înălțime), decorat în manieră cloisonne, poate fi utilizat ca vază pentru flori. Preț de pornire: 60 de euro.

Stela Popescu a primit Ordinul Meritul Cultural în grad de Comandor – Arta Spectacolului în anul 2004, din partea președintelui Ion Iliescu. Distincția e scoasă la vânzare pentru suma de 50 de euro, preț de pornire.

Carafa este decorată cu trăsură și cai și provine din colecția personală a Stelei Popescu. Preț de pornire: 20 de euro.

Amintim că actrița Stela Popescu a murit la 23 noiembrie 2017, la vârsta de 81 de ani. Ea a fost găsită decedată în propria locuință, în București.

Sursa

Distribuie articolul: