Vă imaginați? Au trecut deja 30 de ani de când Loredana și-a cucerit publicul cu inconfundabila piesă „Bună seara, iubito!”. A devenit clar atunci că ea va fi o deschizătoare de curente în muzică. „Într-o noapte am înregistrat piesa, într-un studio amenajat acasă. Am lucrat cu Adrian Enescu - un pionier al muzicii electronice, un pionier în a deschide drumuri noilor generații de muzicieni. Anul trecut s-a ridicat la cer. E un moment pe care vreau să îl marchez în show-ul meu. Sunt convinsă că energia lui e undeva acolo, deasupra noastră, e în continuare o inspirație pentru mine și muzicienii care au avut contact cu el sau au auzit de el”, a declarat Loredana într-un interviu pentru libertatea.ro. 

Loredana va susţine pe 10 noiembrie, la Sala Palatului din București, alături de trupa „Agurida” şi de invitaţi speciali, mega show-ul „Ador”, un spectacol special care marchează 30 de ani de la lansarea albumului ‘„Bună seara, iubite!’”. În sală va fi prezentă toată familia artistei.

„Mama este tot timpul extrem de emoționată, de parcă ea e pe scenă, nu vrea să piardă nicio mișcare, niciun sunet, tata îmi zâmbește. Fratele meu, nepoțelul meu, cumnata mea, prietenii mei apropiați, îi văd în sală. Tot timpul am acea palpitație când îi văd. Fetița mea nu preferă să stea în sală, ci în culise. Înainte să intru pe scenă, mă îmbrățișează, îmi dă căldură, liniștea de care am nevoie ca să mă focusez. E ca o rază de laser”, a mai spus artista în interviu.

Vedeți interviul aici: facebook.com