Starea mai multor tineri care au avut de suferit chinuri groaznice în Clubul Morții, din București, rămâne a fi una extrem de critică, iar artiștii români continuă să rămână solidari la suferințele acestora. Excepție nu fac nici Loredana Groza și Gabriel Cotabiță. Artiștii au adus un tribut extrem de emoționant tuturor victimelor, interpetând piesa „Mi-e dor de tine”, din repertoriul regretatei Mălina Olinescu.

Emoționanta evoluție a artiștilor români a avut loc sâmbătă seară, în cadrul concertului „Imaginarium”, care a fost organizat la Sala Palatului din capitala română. Loredana Groza s-a pregătit foarte serios pentru concertul caritabil.

Emoția publicului s-a resimțit în special după ce pe ecranul din spatele cântăreților au început să ruleze imagini cu victimele incendiului produs spre sfârșitul săptămânii trecute.

Loredana și Gabriel au subliniat că interpretarea lor este un omagiu adus tuturor tinerilor care au avut de suferit de pe urma incendiului din clubul „Colectiv”. Alex Chelba, un prieten apropiat de-al Loredanei, și-a pierdut și el viața în urma catastrofei.

„A fost un concert cu de toate, am râs, am plâns, ne-am bucurat că suntem acolo… iar faptul că s-a adus omagiul celor care nu mai sunt, este încă o dovadă că Loredana este mai mult decât un artist complet, este OM și a transmis asta tuturor care am fost acolo”, a comunicat un fan virtual, după concertul de sâmbătă seară.

https://www.youtube.com/watch?v=_AiDZUIAdsQ

Foto: click.ro