Ajunsă la vârsta de 46 de ani, Loredana Groza este cu siguranță una dintre cele mai frumoase prezențe din industria muzicii românești. Artista arăta cu totul altfel acum 3 decenii, când făcea istorie cu victoria sa la un concurs de talente.

„Iată și înregistrarea de acum 30 de ani, când deveneam cea mai tânără câștigătoare a Festivalului de la Mamaia cu un cântec original, scris special pentru mine de Marius Teicu pe versurile lui Eugen Rotaru:„Mă întreb ce să fac! Cu o coadă într-o parte, mi-am permis să ajung departe. Vă mulțumesc pentru toată dragostea pe care mi-ați dăruit-o în toți acești ani! Dragoste infinită înapoi. Și nu uitați, asta e doar începutul”, spune artista, despre acest clip memorabil.

Ce ținută a ales să poarte Loredana Groza la Gustar Music Festival 2016 (Foto)

Imaginile video trădează cum arăta Loredana, la o vârstă mai fragedă decât fiica ei, Elena, care a atins majoratul vara trecută.

Loredana Groza este întrebată deseori despre cum reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat.

„Mulți dintre voi m-au tot întrebat: care e secretul meu, cum de reușesc să fiu și mamă, și soție, și artistă, și antrenoare la Vocea României, și să fac sport zilnic, și să am un atelier de muzică, turnee, concerte, albume și tot așa.

Iată care este noul concept: nu mai contează ce vârstă ai, contează cât de tânără este energia ta și cum reușim să o menținem proaspătă și vie în fiecare clipă.

Iată că după multe experiențe pe care le-am avut în viață, legate de sănătate, mă duceam la doctorul meu, care îmi prescria antibiotice, medicamente. Da, e adevărat, îmi trecea, dar apărea din nou când aveam de cântat și mă trezeam că nu sunt în stare deloc să fac asta. Până într-o zi în care mi-am dat seama că mă învârt într-un cerc vicios și că de fapt, eu nu tratam cauza, ci doar efectele.

Totul constă din analizele de sânge, pentru că așa poți să afli cum stai cu vitaminele, cum stai cu mineralele, cum stai cu nutrienții. Imediat a doua zi am am început să-mi echilibrez toate aceste componente. Ce pot să vă spun e că răcelile, problemele de sănătate, lipsa de energie, deja au dispărut”, spunea Loredana, recent.

Foto: Facebook.com, captură video

Distribuie articolul: