La fel de frumoasă, curajoasă și plină de viață și la cea de-a 50-a aniversare! Recent, îndrăgita interpretă din România, Loredana Groza, a împlinit frumoasa vârstă de 50 de ani. Ocazie cu care au apărut noi fotografii și secvențe video pe pagina sa de Instagram.

La data de 10 iunie, Loredana Groza și-a serbat ziua sa de naștere. Aceasta a împlinit 50 de ani și a sărbătorit împreună cu cei mai dragi. Așa cum evenimentul s-a desfășurat pe timp de pandemie, unii oaspeți, din motive de securitate, purtau măști de protecție.

Însăși Loredana a abordat stilul său vestimentar inconfundabil, apărând din nou extrem de senzuală și sexy.

Bineînțeles că vedeta a primit multe mesaje de felicitare și flori cu care a pozat, iar fotografiile au ajuns direct pe pagina sa de Instagram unde au strâns, ca de obicei, mii de aprecieri și comentarii.

„Mulțumesc la fiecare pentru urările de ziua mea! Dumnezeu m-a binecuvântat cu o familie minunată, cu prieteni și fani extraordinari! Fiecare zi pe pământ e o zi bună! Vă mulțumesc tuturor! Vă iubesc❤️🙏🏻🌹”, a scris Loredana.

Anterior vedeta a mai postat, cu ocazia sărbătorii, pe pagina sa de Instagram o fotografie în nuanțe alb-negru alături de care s-a împărtășit cu un gând filozofic.

„Nu-mi pasă câți ani ai sau câți ani am. Noi trăim în același timp”, zice ea.

Sursa foto: Instagram