Și-a obișnuit fanii cu apariții sexy și pline de mister, iar astăzi pare să fie mai retrasă ca oricând. Vorbim despre Loredana, diva de peste Prut, cea care își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Artista împlinește 47 de ani și nu încearcă să își mai mascheze vârsta, așa cum a făcut-o de-a lungul anilor.

De ceva timp, rețelele de socializare ale Loredanei nu mai abundă în imagini fierbinți și ținute care să îi scoată în valoare formele de invidiat. Ba din conta, în ultima perioadă, interpreta pune accent pe latura sufletească și nu uită să petreacă timpul frumos, alături de cele mai dragi persoane din viața sa.

Recent, artista și-a luat o vacanță de câteva săptămâni în India, acolo unde a făcut de toate: a vizitat locurile istorie, a cunoscut cultura țării, dar și oamenii din regiune.

Публикация от Loredana (@loredanagroza)

Astăzi, cu ocazia aniversării, Loredana a primit mii de mesaje de felicitare. Unul dintre cei care i-a urat „La mulți ani” este și actorul francez Alain Delon.

Nu este o noutate că artista are grijă să arate mereu la înălțime. Totuși, surse din presa de peste Prut au dezvăluit că aceasta ar fi apelat la diverse proceduri de înfrumusețare și remodelare corporală.

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: