Sunt cele mai credule zodii și tind să ia totul exact cum li se servește. Greu le poți scoate din zona lor de confort și mult mai greu le poți schimba modul de a vedea lumea.


Femeia Berbec 

Nu înțelege nimic și are nevoie de multe scheme și desene. Este extrem de naivă și se încrede în prima persoană care i se pare… prietenoasă.

Femeia Taur

E naivă și are destule probleme din această cauză. Are câte o scuză pentru orice și niciodată nu e ea de vină. De cele mai multe ori nici nu îi pasă ce cred alții; important e ca întotdeauna ea să cadă în picioare.

Femeia Gemeni

Are dublă personalitate. Pe cât de rațională pare, pe atât de emoțională e. E mereu plină de surprize și e extrem de schimbătoare. Când vrei să o păcălești mai mult, atunci îți dă planurile peste cap.

Femeia Rac

Este o guralivă. Nu ai nicio șansă să o contrazici, de fapt nici nu ai când. Crede numai ce zice și e sigură că le știe pe toate.. ba chiar și ceva în plus!

Femeia Leu

E toată ziua în fața oglinzii. Crede ca universul gravitează numai în jurul ei. E extrem de naivă, de lăudăroasă, vorbește continuu și se face des de râs.

Femeia Fecioară

Naivitatea e punctul ei forte. Crede orice orbește și foarte rar își pune superficiale semne de întrebare. Poate doar atunci când cineva drag îi atrage atenția.

Femeia Balanță

E o naivă sub acoperire: o mâță blândă care zgârie… rău! Joacă pe mai multe fronturi și face mereu pe victima. De fapt, joacă un rol și vrea să iasă mereu la suprafață.

Femeia Scorpion

Are un orgoliu cât casa. Este tipicară, vrea totul la dungă, are ticuri nervoase și se supără din orice fleac. Cu alte cuvinte, e șefa ta!

Femeia Săgetător

E o aiurită. Dacă o iei prea repede, uită și cum o cheamă. Se împiedică, scapă lucruri, se bâlbâie și se înroșește pe loc.

Femeia Capricorn 

Este extrem de mândră și nu se lasă prea ușor impresionată. Ca să fie abordată e nevoie de multă muncă de lămurire. Mai bine renunță la timp… nu ai cu cine! Încăpățânarea e al doilea ei nume!

Femeia Vărsător 

E naivă dar extrem de pricepută în casă. E o gospodină desăvârșită, are grijă de copii și de cămin. Nu prea scoate capul în lume, iar când o face stă mai mult ascunsă după bărbatul ei.

Femeia Pești

Plânge din orice și crede tot ce i se zice. Plânge la filmele de dragoste și crede că totul se întâmplă cu adevărat. Mai mult, e atât de naivă încât crede orbește în persoana care îi declară că o iubește.

Sursa: observator.tv

Distribuie articolul: