Concertele „LIVE for LIFE” revin. În perioada 10-30 octombrie, ai ocazia să respiri din plin muzica de calitate printr-o serie din șase concerte offline de intensitate maximă. Și asta pentru că adună mari artiști în combinații superbe, într-o locație neașteptată.

LIVE FOR LIFE la DIGITAL PARK, un proiect pe care MEDIA SHOW GRUP te invită să-l guști alături de prieteni sau pur și simplu pentru un auto-restart emoțional.

„Dăm start succesiunii de concerte „Inimi Filarmonice” cu ELIAS TADEUS & FRIENDS. Alege să petreci seara zilei de 10 octombrie în acompanierea artiștilor care au nevoie acum mai mult ca niciodată de prezența ta”, anunță organizatorii.

Buna dispoziție și starea de bine sunt garantate alături de nume mari ale muzicii autohtone.

Agenda Live for Life:

10 octombrie – ELIAS TADEUS & FRIENDS – BILETE

14 octombrie – CONCERTINO ACCORDION BAND, ANNA ODOBESCU & HARUȚA JAZZ QUINTET – BILETE

18 octombrie – CRISTINA SCARLAT – BILETE

24 octombrie – JAZZ ORCHESTRA AMTAP, CONDUCĂTOR: PETRU HĂRUȚĂ, SOLISTĂ: GETA BURLACU – BILETE

25 octombrie – DUETE CELEBRE CU ORCHESTRA SIMFONICĂ A FILARMONICII NAȚIONALE, DIRECTOR ARTISTIC ȘI PRIM-DIRIJOR MIHAIL AGAFIȚĂ – BILETE

30 octombrie – ALEX CALANCEA BAND – BILETE

31 octombrie – Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici” alături de Andrei Zapșa cu “RAPSODIE ASIATICĂ” – BILETE

Powered by Media Show Grup

Hosted by Digital Park

Iar faptul că alegi să fii prezent la concert, este un gest cu doză de sensibilitate și susținere pentru artiști, mare parte din ei fiind din familia Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici” – spun organizatorii.

„Mișcăm lucrurile din loc, sensibilizăm și dăruim artă” – este una dintre misiunile INIMILOR FILARMONICE.

Informații despre procurarea biletelor găsești pe iTiket.md.