În aceste momente de mobilizare totală de combatere a noului coronavirus, la indicarea autorităților, o mare parte din magazine și restaurante au fost nevoite să-și închidă ușile, dar asta nu înseamnă că au încetat să-și continue activitatea. Primăria a publicat listele unităților de alimentație publică și magazine online cu produse alimentare, care prestează servicii de livrare mâncare la domiciliu.

Mulți sunt cei care nu au reușit să se aprovizioneze cu produse alimentare sau de uz personal, astfel livrările la domiciliu sunt o adevărată scăpare pe timp de carantină.

„Primăria municipiului Chișinău informează că pe perioada declarării situației de urgență pentru prevenirea infecției cu COVID-19, cetățenii pot beneficia de serviciile de catering ale unităților de alimentație publică, precum și ale magazinelor online care livrează bucate și produse alimentare la domiciliu.

Astfel, locuitorii capitalei pot beneficia de posibilitatea de a comanda, online sau la telefon, mâncare gata preparată sau produsele alimentare de primă necesitate: pâine, legume, fructe, crupe, paste și carne proaspăta, iar livrarea va fi asigurată prin curierat la domiciliul solicitantului.

În acest sens, Direcția generală comerț, alimentație publică și prestări servicii prezintă listele agenților economici care prestează acest tip de servicii”, este mesajul de pe site-ul oficial al primăriei Chișinău.

Atașăm listele unităților care prestează servicii de livrare, emise de primărie, totuși vă atenționăm să verificați paginile online ale magazinelor sau restaurantelor sau la telefon pentru a vă asigura că funcționează.

Sursa: Chisinau.md

Distribuie articolul: