La 27 mai, Lily Rose Depp și-a sărbătorit ziua de naștere. Aceasta a împlinit 21 de ani, și a marcat acest eveniment în unul dintre cele mai frumoase orașe – Paris! Cu această ocazie, tânăra a făcut chiar și o postare pe pagina sa de Instagram unde a mulțumit pentru urările primite.

În rochie roșie, cu spatele dezgolit, cu o stare de milioane, pe acoperișul unei clădiri din Paris! Așa și-a marcat Lily Rose Depp cea de-a 21-a aniversare. Aceasta a publicat o fotografie pe pagina sa de Instagram unde le-a mulțumit tuturor pentru urări și cuvinte frumoase.

„Vă mulțumesc tuturor pentru dragoste”, a scris tânăra.

Lily Rose Depp se află de ceva vreme în Paris alături de familia sa, dar cu cine exact a celebrat ziua sa de naștere, nu se cunoaște, cu toate acestea sărbătoarea pare să fi fost reușită, cel puțin asta sugerează expresia lui Lily.

La fotografia postată, fiica lui Johnny Depp și Vanessa Paradis a strâns mii de aprecieri și comentarii, iar printre cei care i-au urat un sincer la mulți ani se numără și astfel de celebrități precum Naomi Campbell, Natalie Portman, Emily Ratajkowski și alții. Ceea ce a fost remarcabil este lipsa unei felicitări din partea fostului ei iubit, Timothee Chalame, de care Lily s-a despărțit luna trecută. Cei doi se pare că nu au rămas în relații de prietenie.

Sursa: Spletnik.ru