Despre Lilly Ghalichi vă vorbeam chiar recent. Tânăra antreprenoare este fondatoarea celui mai renumit brand de gene și extensii de păr, din SUA, fiind recunoscută pentru exteriorul său remarcabil și numeroasele colaborări cu nume notorii de la Hollywood. Zilele trecute, Lilly a fost dusă la altar. Cu cine s-a căsătorit și mai ales cum a arătat în straie albe, vedeți mai jos.

It's almost time….Custom wedding gown by @ryanandwalter #GhalichiGlam

A post shared by Lilly Ghalichi Mir (@lillyghalichi) on

Logodită de câteva luni, Lilly Ghalichi (34 de ani) s-a căsătorit cu alesul inimii ei – Dara Mir (36 de ani) – un reputat om de afaceri de peste ocean. Ceremonia de căsătorie – una extrem de romantică, a avut loc în Beverly Hills, California.

Rochia principală a miresei a fost creată manual și semnată de brandul american Ryan & Walter Bridal. Ținuta principală a fost urmată de altele câteva, croite de către aceiași designeri – Ryan Patros & Walter Mendez, pentru talia suplă a miresei.

Nici în ziua nunții tânăra nu a ezitat să își promoveze brandul de extenzii de păr și gene, afișând o imagine senzațională. Admirați-o:

My gorgeous little angels. Flower Girl dresses from @liljewelsboutique ✨

A post shared by Lilly Ghalichi Mir (@lillyghalichi) on

 

Foto: Instagram.com

 

 

 

Distribuie articolul: