Liliana Panfilov este profesor și director adjunct pe Educație Estetică în cadrul Liceului „Pincipesa Natalia Dadiani” din Capitală. Dedicația și responsabilitatea o descriu perfect: pentru că știe adevărata misiunea a unui profesor. Și-a legat destinul de Alma Mater, însă Arta teatrală i-a marcat parcursul profesional. Actriță, regizor, profesor… OM al Artelor, …te invit să o cunoști și tu.

Liliana Panfilov, cea de a doua invitată din sezonul II a emisiunii „FII CA EA” a vorbit despre cât e de ușor e să pleci de pe scena unui teatru, pe scena unei școli, dar și ce rol au femeile în societatea noastră.

„Atunci când m-am dus în pedagogie, nu mi-a părut rău să mă împărtășesc cu experiența mea pe care deja o aveam. Niciodată nu mi-a fost jenă să zic că nu mai sunt actor. Criză de personalitate nu am avut niciodată, pentru că am primit atâtea aplauze în acei 4-5 ani de activitate activă a teatrului. Și uite că am devenit director adjunct pe educație, organizatorul cel mult râvnit. Dacă ai un vis sau o predestinație de la Doamne-Doamne, oricum ajungi acolo unde-ți este locul”.

Liliana Panfilov se declară o femeie fericită și împlinită pentru că muncește zilnic pentru asta.

 

Distribuie articolul: