Lilia Ojovan, femeia plină de inspirație, jurnalista plină de idei creative și mama a două fetițe minunate este astăzi sărbătorită. Pentru EA, nu este nevoie de prea multe comentarii. E apreciată pentru ceea ce este și pentru ceea ce a reușit să obțină, iar la împlinirea celor 31 de ani are tot ce și-ar putea dori un om fericit: o familie sănătoasă și frumoasă, o carieră de succes și mulți oameni care o adoră la propriu.

De ziua sa, Lilu și-a dorit să evadeze departe de casă. Împreună cu soțul său, aniversarea căruia a fost chiar ieri, prezentatoarea Canal 2 a plecat într-o scurtă vacanță. Cuplul a ales să petreacă weekendul în Amsterdam, acolo unde a avut ocazia să-și delecteze privirile cu peisaje de poveste și locuri extraordinare.

„Cel mai frumos cadou pe care puteam să ni-l oferim unul altuia de ziua noastră. Câteva zile doar pentru NOI, cei care am lăsat acasă rolurile de mamă și tată și ne bucurăm de „reîntâlnirea” cu NOI, iubită și iubit. Azi și mâine sărbătorim, ne trăim dorințele, pentru că asta e alegerea noastră, e răsplata pentru zilele și nopțile muncite, pentru miile de ore dăruite copiilor și celor din jur. Azi și mâine ne aparținem doar nouă”, a scris ieri Lilia Ojovan pe rețelele de socializare.

Публикация от Lilia Ojovan (@liliaojovan)

Citește și: Prin hopuri…cu Lilu. Află când se simte „marfă” și dacă își dorește un băiețel

Noul prefix din buletinul Liliei a adus o dată cu sine și multe schimbări în viața sa. După ce și-a încheiat activitatea la Jurnal TV, prezentatoarea a petrecut câteva luni în echipa emisiunii „Matinalii”, difuzată la TVR Moldova, iar din toamna acestui an este gazda emisiunii „Vorbe Bune cu Lilu”, la Canal 2.

La mulți ani, Lilia Ojovan! Îți dorim tot binele din lume!

Foto: Instagram.com, Facebook.com