Cu toții avem zile bune și rele, atunci când ne referim la modul în care arată fața noastră. Acest lucru se întâmplă fie din cauza oboselii, fie din cauza retenției de apă (atunci când ne trezim dimineața „pufoase”), fie din cauza vârstei. Însă nu trebuie neapărat să dăm buzna în cabinetul esteticianului. Uneori machiajul este tot de ce ai nevoie. Iată cum faci un lifting facial cu ajutorul unui corector. 

De obicei folosim acest produs, atunci când ne dorim să mascăm anumite probleme ale tenului, cum ar fi cearcănele, petele pigmentare, coșurile sau cicatricile rămase în urma lor, dar iată că acest produs poate face mai mult decât atât.

Câteva linii trasate strategic ne vor ajuta să obținem efectul instantaneu de lifting facial. Aplică corectorul în colțurile ochilor, a gurii, a nasului și sub pomeți. Folosește pensula, un burețel cosmetic sau degetele pentru a-l uniformiza.

Urmează instrucțiunile și bucură-te de rezultate frumoase. Nu uita să zâmbești, deoarece zâmbetul le rezolvă pe toate. 😉

@meghaess

Facelift anyone? #facelift #concealerhack #makeuphack #makeuptricks #makeuproutine #itsaremix #gotthisforyou #makeuptutorial #skincareroutine #foryou

♬ BDASH Breathe – BDash

Citește și: Masca din semințe de in pentru piele fină, lifting facial și cu efect antirid – tratamentul naturist, adorat de rusoaice (Video)

Distribuie articolul: