Lidia Isac se bucură din plin de perioada maternității. Recent aceasta și-a organizat o ședință foto cu tematică de toamnă împreună cu fiul său Leon, iar un cadru l-a distribuit chiar pe pagina sa de Instagram.

De când a devenit mamă, Lidia Isac își dedică timpul nu doar creației și muzicii, dar și micuțului Leon. Recent cei doi au participat în cadrul unei ședințe foto, oraganizată într-un lan, iar emoțiile celor doi au fost transpuse din realitatea în imagini de poveste.

Lidia apare într-un costum din stofe naturale cu o pălărie din rafie, extrem de gingașă în timp ce-și ține micuțul cuminte în brațe. Fotografia a ajuns pe pagina sa de Instagram alături de care interpreta a comentat scurt  „#conexiune”.

Această ședință foto nu este prima în experiența micuțului Leon,  se pare că fiul Lidiei Isac este deprins să pozeze în fața aparatului foto încă din primele momente ale vieții. Acesta a avut parte și de o ședință foto, la scurt timp după nașterea sa.

Amintim că părinții lui Leon, Lidia Isac și Radu Țăruș, sunt împreună de mai multă vreme. Se pare că ce doi au fost uniți nu doar de pasiunea pentru lumea muzicii dar și de puternicul sentiment de dragoste unul pentru celălalt, nunta acestora a avut loc în septembrie 2018.

Sursa foto: Instagram