Lidia Buble a generat discuții pe rețelele sociale după ce a distribuit mai multe imagini din vacanța sa la Praga, Cehia, fani fiind curioși dacă nu cumva artista s-a logodit. După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia a devenit extrem de discretă în privința vieții sale sentimentale, însă au circulat informații despre o posibilă relație cu Horațiu Nicolau, un om de afaceri cu 30 de ani în vârstă.

În timpul șederii sale la Praga, Lidia a captat atenția fanilor prin postarea unor fotografii pe Instagram, inclusiv una în care privirea sa directă în obiectiv dezvăluia un inel cu diamant.

Iubesc Praga”, a scris ea, în timp ce fanii au reacționat: „Inelul e super. E de logodnă?”, „Te-ai logodit?”, „Foarte frumos inelul”, au fost mesajele lăsate de fani, în timp ce alții nu au ezitat să nu o complimenteze: „Arăți bine atât de fericită!”, „Bucură-te din plin!”

Cu toate că artista nu a răspuns întrebărilor fanilor, cu aproximativ o lună în urmă, într-un interviu, vorbind despre viața sa sentimentală, a menționat că poartă cu plăcere un inel primit, fără a dezvălui numele bărbatului din spatele fericirii sale.

Este un inel pe care l-am primit la împlinirea vârstei de 30 de ani. Vine superb. Este un diamant de 5 carate. L-am primit în semn de iubire, de apreciere și este de altfel primul inel serios pe care îl port cu plăcere zilnic, pentru că până acum m-am împodobeam așa doar pe la concerte. Dar pe acesta, pentru că este și primit din partea unei persoane foarte dragi, îl port zilnic”, a spus cântăreața, însă atunci când a fost întrebată de numele persoanei dragi, ea a replicat: „Lasă că știți voi, din presă. Important este că el este omul care mă face să zâmbesc în fiecare zi și care m-a împlinit pe deplin”, a mai spus ea, potrivit Ciao.

De asemenea, cântăreața a mărturisit că este foarte fericită în această perioadă, fiind împlinită pe toate planurile.

Foarte fericită, se vede, nu? Sunt mai relaxată, pentru că în sfârșit pot să mă exprim așa cum simt eu în sufletul meu și asta mă bucură foarte tare și da, sunt fericită pentru că am toate motivele să fiu fericită.

Și m-am așezat, ca să zic, și sunt plină de bucurie pe toate planurile. Tot ce fac, fac cu dragoste, cu sufletul și mă bucur. Nu este meritul meu, Dumnezeu m-a binecuvântat cu oameni minunați în viața mea, care au contribuit și contribuie în fiecare zi la starea pe care o vezi tu acum”, a mai spus ea.

Distribuie articolul: