Celebrul actor Leonardo DiCaprio nici gând să-și ia rămas bun de la vară, nici măcar în luna noiembrie! Zilele trecute, vedeta a fost surprinsă la plajă doar că, de data aceasta, nu în compania iubitei sale sexy, dar a prietenilor. Mai multe detalii, află în cele ce urmează.

Actorul a venit la plajă împreună cu unul dintre cei mai apropiați prieteni ai săi, este vorba despre nimeni altul decât Emile Hirsch. De asemenea, alături de actor a fost surprins și tatăl acestuia care a venit să savureze o zi la plajă împreună cu Leonardo.

La un moment dat, bărbații au decis să se scalde în apa rece a oceanului, iar paparazzi au surprins câteva cadre care au ajuns și în mediul online.

Deși, de data aceasta, Camila nu a fost observată în compania lui DiCaprio, în mod normal cuplul vine regulat să se odihnească în acest loc. Ultima oară cei doi au fost suprinși de paparazi la această plajă, în luna septembrie.

Camila și Leondardo nu oferă niciun comentariu cu privire la relația lor. Totuși, potrivit celor spuse de insideri, Leo are o atitudine foarte serioasă pentru iubita lui în vârstă de 23 de ani. Mai nou, se zvonește că modelul ar fi însărcinată, totuși nu există anumite dovezi clare care ar demonstra acest lucru.

Sursa: Dailymail.co.uk