După ce acum două săptămâni, Leo (Leonida) Ciobu a ocupat locul doi la Romania Muscle Fest Pro 2021, categoria Wellness Division, moldoveanca a mai trecut o medalie în palmares.

Moldoveanca Leo Ciobu a ocupat locul doi la un prestigios concurs de bodybuilding care a avut loc weekendul trecut în Spania. Anunțul a fost făcut de însăși sportiva: „Oficial, vicecampioana „BIGMAN WEEKEND PRO”  categoria „Wellness”, Spania 2021. A doua medalie de argint anul acesta. Mă simt nemaipomenit de bine.

Deloc ușor în aceasta perioadă de pandemie sa pășești direct dintr-o țară în alta, dar nu și imposibil, efortul a meritat din plin. Mulțumesc mult tuturor pentru încredere și suport”.

Acest eveniment este o calificare la Olympia din 2022, ceea ce înseamnă că, câștigătorii din fiecare divizie au câștigat un loc la marele spectacol din decembrie din Las Vegas anul viitor.

Moldoveanca depune mult efort pentru a noi culmi, iar alături de ea în acest parcurs este antrenorul ei, care îi este și soț, Gherman Bolgar.

Leo Ciobu este una dintre cele mai cunoscute culturiste de la noi. Sportiva se poate lăuda cu numeroase medalii la diverse concursuri naționale și internaționale, printre care și campioana Moldovei la Bodybuilding și Fitness.

Felicitări, Leo!

Citește și: Moldoveanca Leo Ciobu a luat un loc important la Romania Muscle Fest Pro 2021 (Foto)

Sursa: Leo Ciobu