Legendarul fotbalist brazilian a fost internat zilele trecute la spital pentru a-și continua tratamentul împotriva tumorii. 

Marele fotbalist brazilian Pele a fost externat joi din spital după ce a petrecut acolo două zile, timp în care a primit un tratament pentru cancer (cel mai probabil chimioterapie), au declarat reprezentanții clinicii Albert Einstein din Sao Paulo.

Pele, căruia i s-a extirpat o tumoare de colon anul trecut, petrecând 10 zile la terapie intensivă. În lunile de după intervenție, acesta a fost supus chimioterapiei. Astfel, starul fotbalului, în vârstă de 81 de ani, a fost internat la spital miercuri și „a fost externat joi și se află într-o stare clinic stabilă”, au mai declarat reprezentanții spitalului.

Potrivit msn.com, fotbalistul a fost diagnosticat cu o tumoare la intestin, una la ficat și începutul alteia la plămâni, și va fi supus unor noi examene pentru a găsi alte posibile urme de cancer. Medicii menționează că starea lui este stabilă.

Pele, poreclit și Perla neagră, pe numele său real Edson Arantes do Nascimento este un fotbalist profesionist brazilian retras, care este considerat a fi cel mai mare jucător din toate timpurile. În 1999 el a fost desemnat Jucătorul Secolului din Lume de Federația Internațională de Istorie și Statistică a Fotbalului.

Foto: dailynews.lk

Distribuie articolul: