„Se spune că muzica trebuie să aducă foc în inimile bărbaților și lacrimi în ochii doamnelor”. Vine weekend, iar noi fiind mai mult în autoizolare, abia așteptăm ritmuri primăvăratice. Diana Deresh, Dj Kiss FM, îți recomandă 5 hituri, care să te motiveze, să te energizeze, să te răscolească și să te facă să dansezi!

„Începem cu hitul Clandestina care este noul number one în clasamentul Kiss FM! Cu versuri în franceză, hitul și videoclipul spun povestea tristă a unei emigrante ilegale. Ritmurile fac dependență și te fac să vrei să o pui pe repeat. Piesa e semnată de doi DJ originari din Rusia, FILV și Edmofo, a fost lansată încă în 2016, iar mai nou se bucură de un remake cu vocea Emmei Peters, o artistă de origine franceză, remake care sună foarte bine!”, ne spune Diana.

„Dacă ai nevoie de un text cu adevărat motivațional, atunci piesa Valuri mari de la The Motans este ceea de ce ai nevoie. Cu o adresare amicală către public „Prieten drag”, solistul The Motans ne spune că viața lui e prima și ultima. De aceea o va trăi cu adevărat și va da toată cupa peste cap. Videoclipul adaugă melodiei o tonă de energie. Dă-i play mai jos și inspiră-te!”, ne îndeamnă dj-ița.

All Around The World este un remake al piesei originale, lasată încă în anul 2000, remake creat de R3HAB & A Touch Of Class. DJ-ul și producătorul R3HAB este de origine olandeză și continuă să ducă muzica electronică la un alt nivel, iar piesa are o energie absolut debordantă!”, spune Diana Deresh.

„Se spune că sunt o mie de feluri de a pierde o zi, însă niciunul de a o întoarce înapoi. Amna redă acest lucru perfect în cel mai recent single al ei, Cumpăr timp: „Dragul meu încerc să ajung la tine,/Mami are treabă și-apoi vine, /Ce să fac? /Nu știu cum să mă-mpart.” Iar acum, că stăm mai mult acasă din cauza pandemiei, vrem nu vrem, avem și timp pentru cei dragi”, ne zice Diana.

DJ-ița Kiss FM are o pasiune aparte pentru limba franceză și, la 7 ani de la lansare, își amintește cu drag de hitul Derniere Dance semnat de cântăreața franceză Indila care răscolea lumea muzicii la finele anului 2013 cu piesa asta. „Dansez cu vântul, ploaia./ Puțină iubire, un pic de miere. /Și eu dansez, dansez, dansez.” Hitul Derniere Dance, de altfel a făcut-o celebră pe Indila.  Se spune că are o voce divină care îți rămâne în minte.

Dă-i un play ca să te convingi sau să îți reamintești.

O parte din acestea se găsesc deja în Kiss Top 40, altele urmează abia să te cucerească.

Ascultă și online #1hitradio – KISS FM!

Distribuie articolul: