Despre Celeste Barber cu siguranță că ați mai auzit. Comedianta de origine australiană s-a făcut celebră după ce și-a propus să parodieze amuzant pozele de pe Instagram ale vedetelor. Îi reușește să facă oamenii să râdă, iar imaginația ei nu are limite!

Umorul comediantei Celeste Barber are surse infinite de inspirație, tocmai de aceea astăzi peste 1,3 milioane de fani virtuali, din diferite colțuri ale lumii, urmăresc contul său de Instagram.

Australianca nu scutește nicio celebritate! În parodiile sale foto veți regăsi vedete de orice talie: de la cea a lui Kylie Jenner și până la cea a lui Jennifer Lopez. Comun este însă faptul că Celeste provoacă râsul prin fiecare colaj distribuit pe internet.

15043791_1165651810189732_3662218583510876160_n

Celeste este abonată la toate conturile de Instagram ale vedetelor și pândește fiecare mesaj fals ori exces de a atinge perfecțiunea. A învățat să trateze cu umor orgoliul și să dea lecții de modestie numelor sonore din showbiz!

Nu are un corp nici pe departe perfect, însă e împlinită ca și femeie, iar asta adaugă farmec și amuzament colajelor sale foto. Vedeți și voi ce a mai realizat în ultimele luni:

Foto: Instagram

Distribuie articolul: