Recent, fiica lui Laurențiu Duță, Lorena a împlinit 14 ani. Cu această ocazie artistul a publicat o fotografie rară cu fiica sa de 14 ani. Acesta nu prea obișnuiește să facă publice imagini cu familia sa, dorind să își țină viața privată departe de ochii curioși ai fanilor. 

„La mulți ani, Lorena! Te iubește, tati!”, a scris Laurențiu Duță pe Instagram, alături de o fotografie cu fiica lui.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Laurentiu Duta (@laurentiuduta)

Laurențiu Duță a făcut câteva declarații pentru Playtech.ro despre pasiunile fiicei sale, dezvăluind dacă Lorena dorește să îi calce pe urme în ceea ce privește o carieră în domeniul muzical:

„Vremurile în care era atrasă de Elena Gheorghe şi al ei „Ecou” au trecut de ceva vreme. Lorena a ajuns la un alt capitol al vieţii sale şi asta nu poate decât să mă bucure. I s-au schimbat şi gusturile muzicale. Acum apreciază rock-ul şi trupe mai puţin comerciale. În urmă cu vreo doi ani, am dat o fugă până la Londra, ca să urmărim împreună un musical american, „Hamilton”, cu o poveste şi o linie melodică specială, care au fost destul de tare pe placul ei, lucru care m-a şi surprins”

Laurențiu Duță și soția lui, Ianula, s-au cunoscut în 1994 și s-au căsătorit în 2006. Cei doi o au împreună pe Lorena. În luna iulie, cântărețul și partenera lui au împlinit 15 ani de căsnicie. „La mulți ani, nouă! 15 ani de căsătorie!”, a fost mesajul transmis atunci de Laurențiu Duță.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Laurentiu Duta (@laurentiuduta)

Foto: Instagram/Laurențiu Duță

Distribuie articolul: